Experienta noastra

De cca 19 ani suntem importatori de parchet exotic si panouri din lemn pentru scari.Ne am ales furnizorii si producatorii care au asigurat o calitate continua pentru esentele proprii climei din tara noastra.

Am participat la Targurile internationale de profil pentru a fi in contact permanent cu noutatile ,atat din punct de vedere al designului cat si al esentelor.

Am avut de a lungul anilor , lucrari atat in tara ,cat si in strainatate. Am furnizat parchet masiv si decking atat pentru hoteluri, cat si pentru terase, restaurante, cluburi,  resedinte private, cat si in spatii publice.

Am furnizat parchet si deck sub atenta supraveghere a arhitectilor si designerilor italieni si francezi , atat in MONACO,cat si la Milano sau Budapesta.

In Romania am realizat proiecte in Bucuresti si Ilfov, dar si la Constanta, Mamaia, Braila, Tulcea, Orsova, Iasi, etc.

Ne am pus amprenta pe cca 1000000mp de parchet si probabil tot atat de deck cu responsabilitate, cu dedicatie pentru lemn.

Importam cca 30 esente de parchet masiv exotic de pe toate continentele.

Parchet merbau,merbau industrial,teak,teak industrial,palisandru,palisandru industrial din ASIA

Parchet iroko,iroko industrial,wenge, wenge industrial ,doussie din AFRICA

Deck-ipe, cumaru, garapa,  din AMERICA DE SUD

parchet masiv/parchet stratificat/deck/lemn terase/scari lemn/parchet piscine/pergole lemn/reconditionare parchet masiv/reconditionare terase/raschetare parchet masiv/parchet bai/parchet cu cauciuc/scari stejar/parchet industrial/mosaic lemn