Contact

Contact

Suntem o companie din Romania, ce a obtinut de a lungul celor 15 ani de activitate, proiecte atat in tara ,cat si in strainatate.

Lucrarile noastre ne-au propulsat printre primele companii din Romania in domeniul nostru-al lemnului.

Am lucrat atat in resedinte private, cat si in SPA-uri,am facut placari in Hoteluri,in baruri, in cafenele,cluburi, dar si in locatii publice.

Ca si importatori,aducem o gama variata de parchet si podele lemn exotic -esente de lemn-toate verificate ca si aclimatizare in conditiile din tara noastra.

Pentru scari suntem importatori de panouri din lemn exotic, iar pentru deck-lemn terase aducem gama braziliana de esente ,dar si lemn termotratat.

Ca si montatori ne putem lauda cu peste 1000000 metri patrati montati cu echipe proprii,dar si sute de scari din lemn masiv din diverse esente.

Materialele folosite in montaj si finisaj sunt cele de top.in fiecare an partipam la targuri pt a fi in pas cu tendintele.

NUMERE DE TELEFON: 0728.777.877

E-MAIL: iancu.dragos@gmail.com

Formular de contact

Mesajul a fost trimis!

Trimite

parchet masiv/parchet stratificat/deck/lemn terase/scari lemn/parchet piscine/pergole lemn/reconditionare parchet masiv/reconditionare terase/raschetare parchet masiv/parchet bai/parchet cu cauciuc/scari stejar/parchet industrial/mosaic lemn